Praktisk info for våre kurs

Vi inspirerer til kurs som kan bestilles, men utvikler gjerne innhold via medvirkning. Derfor er våre digitale skjemaer delt mellom påmelding og bestilling. Så hvis det er et konkret innhold som er interessant, vennligst bestill kurset via antall deltakere. Er det et åpent kurs melder du deg bare på via garantibeløpet.

Medvirkning som felles innholdsutvikling er litt dyrere, men sikrer tilpasset visualiseringsmetodikk uansett visningsflate.

Hva er et garantibeløp?

Det er kr 800 som en kursdeltaker sikrer seg plass for innen restinnbetaling av hele beløpet nærmere kursstart, dvs påmeldingsfristens utløp. NB! Dette bløpet blir brukt til de ekstrakostnadene en avbestilling innebærer for oss uansett grunn.

Ellers skiller vi mellom dugnadskurs som innebærer litt praktisk innsats, internkurs, feriekurs som utviklingskurs, åpne kurs som det er fri påmelding til og kurs som en gruppe bestiller. Det å prise kurs avhenger av hvem som har lokalet og bespisning, eller om Visuell Refleksjon har totalansvaret for alt. "Prises etter avtale" betyr bare at oppdragsgiver og vi som kursleverandør må bli enige først om hva prisen skal dekke.

Kurs

 

Praktisk bildekommunikasjon, nyttig profilering og kursing

 • Pedagogisk utvikling via selvproduserte læremidler

  Kurs nr.1

  Pedagogisk utvikling via lokal og intern læremiddelproduksjon.

  Se mer
  Etter avtale
 • Videoobservasjon for bedre team

  Kurs nr.2

  Veiledningsbasert videoobservasjon for teamrolleutvikling

  Se mer
  Etter avtale
 • Dokketeater mellom lærings- og trivselsforløp

  Kurs nr.3

  Dokketeater som pedagogisk utgangspunkt for tverrfaglig gjenbruk av bilder/bildeserier

  Se mer
  Etter avtale
 • Pedagogisk fotografering for nybegynnere

  Kurs nr.4

  Vi fotograferer via både miniatyrstudio og iscenesetting.

  Se mer
  Etter avtale
Vi bruker «cookies» for å forbedre vår digitale synlighet. Ved å fortsette å bla gjennom nettstedet godtar du denne bruken. Mer info?