Profilert visualisering

En veggvideo eller megastort banner som fasadekommunikasjon i storformat kan raskt bli til et spenstig bildespråk som det snakkes om i etterkant. Vi tar gjerne regien eller designjobben. Vi kan eventuelt leie ut utstyr som trengs for en vellykket projisering, slik at den blir til snakkis lenge etter at ditt arrangement eller spesiell anledning er over. Vi tar ansvaret for vår innsats til fordel for kundens kampanje eller storslåtte slektsstevne.

Våre profileringsløsninger egner seg for gatebukker, skiboksreklame, seilreklame og folieskjært reklame: Hva med folie limt på plater, vegger eller vinduer? Har du behov for lysreklame som endrer seg i takt med døgnrytmen, kanskje fasadebokstaver eller reklameskilt utendørs, eller magnetreklame ute såvel som inne, eventuelt bannere? Vi prosjekterer, produserer og leverer.

Hva med å løfte din bedrift eller personlige symbolikk med et godt tilpasset særspråk? Vi fryser eller fremhever de øyeblikkene som har bredt nok register til at mange gidder å strekke hals for å se, foredler de bildene som du gjenkjenner deg selv i og som andre vil huske lenge. Vi omsetter din personlige stil til et egnet designspråk.

Profiler visualisering
Vi bruker «cookies» for å forbedre vår digitale synlighet. Ved å fortsette å bla gjennom nettstedet godtar du denne bruken. Mer info?