Profilert visualisering

En veggvideo eller megastort banner som fasade-kommunikasjon i storformat? Det kan raskt bli til et spenstig bildespråk som det snakkes om i etterkant. Vi tar gjerne regien eller designjobben.

Vi kan eventuelt leie ut utstyr som trengs for en vellykket projisering, slik at den blir til snakkis lenge etter at ditt arrangement eller spesielle anledning er over. Vi tar ansvaret for vår innsats til fordel for bedriftskundens kampanje eller storslåtte slektsstevne helt privat.

Våre løsninger, designløsninger som dine profileringsløsninger, egner seg for gatebukker, munnbind med logo, skiboksreklame, seilreklame og folieskjært reklame mm:

Hva med folie limt på plater, vegger eller vinduer? Har du behov for lysreklame som endrer seg i takt med døgnrytmen, fasadebokstaver, kanskje reklameskilt utendørs eller magnetreklame ute såvel som inne, eventuelt bannere? Vi prosjekterer, produserer og leverer - også trykk eller maling på telt og presenninger.

Hva med å løfte din bedrift eller personlige symbolikk med et godt tilpasset særspråk? Vi fryser dine minner for evig tid via lasergravering i krystall, eller fremhever de øyeblikk som har bredt nok register til at mange gidder å strekke hals for å se dine visuelle budskap.

Klart vi foredler de bildene som du gjenkjenner deg selv i og som andre vil huske lenge. Derfor omsetter vi din personlige stil til et egnet designspråk eller organisasjonens profil til riktige reklamegrep - uansett krystall, telt, lerret, presenning, pedagogisk tapet eller folie.

Profiler visualisering
Vi bruker «cookies» for å forbedre vår digitale synlighet. Ved å fortsette å bla gjennom nettstedet godtar du denne bruken. Mer info?