Mer om oss

Hvordan kan du få mer ut av din indre bildeevne til fordel for den ytre formidlingsklarheten i reflektert synsinformasjon for utviklende, lærerik og nyskapende interaksjon? Hvordan kan vi bli bedre til å visualisere læringsrettet, utviklingsorientert og innovativt?

reflektert-visualisering.no

Vi hjelper deg med pynt privat, skoler og bedrifter med visualiseringsmetodikk uansett visningsflate, dekor på kontoret eller annet interiør, foliering av læremidler, eller profilering via gatebukker, plakater, skilt, bannere og veggvideor som fasadekommunikasjon i storformat.

visuell-refleksjon.no

Visuell utviklingskompetanse som metakompetanse i bildeforbrukets tidsalder: Personlig symbolbruk på din utviklingsvei - eller pedagogisk bildebruk på din karrierevei?

Praktisk bildekommunikasjon mellom visualiseringsmetodikk og visuell didaktikk - uansett visningsflate og alder: Kursing, coaching, videocoaching, foredrag, seminarer og utviklingsprosjekter for forklarende og utviklende bilde- og symbolbruk i indre arbeid og pedagogisk arbeid.

ubekymret-visjonsro.no

Visuell Refleksjon foredler lærende organisasjoners visuelle hensyn via visuell didaktikkforståelse og læringssamfunnets bildespråk: Visuell tenkning som nytenkning for innovativ praksis via visuell didaktikk- og metodeutvikling.

Ellers kombinerer vi mindful bildero med metaintelligens for bildekraft som innovasjonskraft: Vi støtter deg, gründere, kunnskapsbedrifter og lærende organisasjoner via bildespråk som metaspråk, foredler metagenial mestringslidenskap mellom åpen intuisjon og analytisk kapasitet: Hva med mindful bildero for innovativ arbeidsro i forbedringsarbeid?

Mer om oss

Vi bruker «cookies» for å forbedre vår digitale synlighet. Ved å fortsette å bla gjennom nettstedet godtar du denne bruken. Mer info?