Læremidler

Reflektert synsinformasjon via inspirasjonskurs for visuell didaktikkforståelse eller visuelle holdepunkter for distanseledelse og fjernundervisning?

Kombinasjonen skjerm og folie gir pedagogisk variasjon for synlig læringsglede og konkret mestring. Derfor tilbyr vi didaktisk design og læringsrettet veiledning for pedagogiske tapeter, tepper, duker eller plakater for læringsvirksomhet i bedrifter, skoler og organisasjoner.

Hvor mye krever det å vise frem utvalgte nøkkelbilder via øyeblikkets autentisitet? Hva med kreativ visualisering via et forklarende bilde, et stemningsbilde eller en kontekstavklarende illustrasjon for å rense overblikket. Da snakker vi ikke om levende bilder som synliggjør via en veiledningsvideo med droneklippets flyvende oversikt.

Så hvilke visuelle «knagger» gjør det enklere å finne og forstå relevant informasjon? Hvor krevende er det å gå på motivjakt? Hvordan sanke inn identitetskapende definisjonsøyeblikk eller motiver som speiler tilhørighet? Hvor lett/vanskelig er det å finne/selv skape visuelle holdepunkter for inkluderende energi, nyttige lettelser for hjernen eller bare inspirerende fryd for hjertet? Trenger du en bildebank med visuelt krydder eller en god mappestruktur for bildeforbrukets tidsalder?

Ser vi bort fra blinkskudd med gjenkjennelsens effekt, så er det enkelt å iscenesette bildeserier eller avbilde realistiske situasjoner. Ellers vil bilder alltid komme til sin rett: A) når noe er emosjonelt krevende eller B) når noe er vanskelig å forstå.

Er du i tvil når det gjelder bildevalg, symbolbruk, regi eller passende beskjæring av et motiv? Føl deg fri til å be om veiledning i visuell refleksjon, gjerne via bildebruksanalyse, foto- og videoanalyser, manusutvikling eller visualiseringsløsninger til fordel for det du vil vise eller gjøre synlig.

Læremidler

 

 

Designløsninger som visualiseringsløsninger for dekor -, pedagogiske - og markedsformål

 • Didaktisk pakkesalg

  Produkt nr.1

  Åpen interaksjon om visuell refleksjon.

  Se mer
  5555 kr
 • Boklansering 25.12.2025

  Produkt nr.2

  Hva gjør visuell didaktikkforståelse mulig i bildestrømmens visuelle overdoser?Didaktisk design/regi for vår visuelle kulturtilstand? Personlig bildero eller pedagogisk bildesyn? Utviklende symbol- eller lærerik bildebruk? Klarhet for hjertet eller sanne lettelser for hjernen?

   

  Se mer
  Kr 555
 • Eskesalg

  Produkt nr.3

  Hvor peker eskens utsagn?

  De særegne "utsagnskortene" i esken, om visuell forankring i språkets og mediekarusselens speiling av vår visuelle kultur, inspirerer til "å se det å se". Og hva så?

  For deg som ønsker å bli mer bevisst på synets betydning for erkjennelsen: Eskens innhold var/er en del av et didaktiske pakkesalg, men kan fint utnyttes for seg - men ikke via metodisk "sorteringsarbeid for refleksjonsarbeid".

   

  Se mer
  366 kr
 • DVD salg med digitaliserte utsagn

  Produkt nr.4

  Hva fungerer som et visuelt begrep?

  414 digitale "utsagnskort" på en DVD. Hvert kort inneholder enten et sitat, et spørsmål eller en samling av visuelle overraskelser. På leting etter synets rolle via det visuelle i vår tankevirksomhet?

  Men selv om de digitale kortene opprinnelig ble til som en del av et større pakkesalg, så kan kortene fint utnyttes på andre måter - eller via de didaktiske kvalitetene som du selv kan se.  Se mer
  266 kr
 • DVD-poesi, litt selvledelse på si

  Produkt nr.5

  Hvis livet ditt var et videobånd. Hva ville du ha slettet? Og hvilke favorittminner ville du ha beholdt som definisjonsøyeblikkene i ditt liv?

  Se mer
  333 kr
 • Hva med innholdsløsninger for veggbasert eller nettbasert video?

  Produkt nr.6

  Vi beskriver idèen bak nettvideon + viser frem våre tanker = din digitale suksess

  Se mer
  39 000 kr

 

Kontaktinformasjon i anledning av nye oppdrag: Klikk Kontakt i topp-menyen. Vi hjelper deg med didaktisk design av nye læremidler eller redesign av gamle. Hva med nye skilt til gamle veinavn? Kanskje du har en gammel idè til ny kursvideo eller ny synopsis til en foreldet videoidè, men trenger en didaktisk regissør?

 

Vi bruker «cookies» for å forbedre vår digitale synlighet. Ved å fortsette å bla gjennom nettstedet godtar du denne bruken. Mer info?